FIREFLY: H HAYLEY WILLIAMS ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

10:37 AM

Το site Firefly έκανε ένα post σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε η Hayley στο event  του περιοδικού Elle. Τσεκάρετε την:


Είσαι fan των Paramore και είχες την ιδέα να βάψεις τα μαλλιά σου σε αποχρώσεις του κόκκινου όπως η τραγουδίστρια Hayley Williams, αλλά δεν λειτούργησε ή δεν είχες ποτέ το θάρρος; Λοιπόν, ξέρετε ότι η τραγουδίστρια σκέφτεται να βοηθήσει τους fans της που θέλουν το ίδιο look με αυτήν
;

Σε μια συνέντευξη με το InStyle, η Williams είπε ότι θα ξεκινήσει τη δική της βαφή μαλλιών. Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από ιστορίες fans που προσπάθησαν να βάψουν τα μαλλιά τους κόκκινα, πορτοκαλί ή ροζ, αλλά χωρίς επιτυχία.

"Ακούω πολλές ιστορίες ατυχημάτων ή όπου πηγαίνει κάτι στραβά και το χρώμα βγαίνει παράξενο και πρέπει να κοπεί η τρίχα επειδή έχει φθαρεί (...) Αυτό ακούγεται απαίσιο και δεν θέλω ποτέ να το κάνουν αυτό στους εαυτούς τους” η Hayley σχολίασε.

Η τραγουδίστρια των Paramore επίσης σκέφτεται να κάνει μια βάμμα με προσιτή τιμή για όλους τους fans. “Θέλω να κάνω πράγματα που δεν είναι πάρα πολύ ακριβά. "

Η τραγουδίστρια είπε επίσης ότι θα ήθελε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, με ένα εντελώς νέο look.

You Might Also Like

0 comments