H ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ PARAMORE ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ JOSH FARRO

1:58 PM

H αντίδραση των Paramore στο μήνυμα του Josh FarroΤο μήνυμα της αποχώρησης του Josh Farro από τους Paramore, που ανέβηκε στο προσωπικό blog του κιθαρίστα πριν μερικές εβδομάδες, προκάλεσε έντονες συζητήσεις και αμφιβολίες για το εάν θα μπορέσει το συγκρότημα να έχει λόγο ύπαρξης, χωρίς την παρουσία της Hayley Williams.Τα εναπομείναντα μέλη των Paramore έδωσαν μια αποκλειστική συνέντευξη στα MTV News, προσπαθώντας να βάλουν τέλος στις φήμες και να καθησυχάσουν τους fans τους.
«Έχουν γραφτεί τόσα πολλά online τις τελευταίες ημέρες και δεν υπάρχει λόγος να απαντήσουμε, γιατί τίποτα δεν ισχύει πραγματικά.  Ακόμα και αν δώσουμε απαντήσεις, αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου, γιατί τα λόγια παραμορφώνονται εύκολα στο Internet. Αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει, είναι να ξεκαθαρίσουμε στους fans μας, ότι είμαστε ok και ότι συνεχίζουμε οι τρείς μας. Πολλά παιδία μας ρωτάνε αν το συγκρότημα θα διαλυθεί και αυτό είναι η απόδειξη για το πόσο λανθασμένα γίνεται η επικοινωνία στο Internet. Οι Paramore έχουν μέλλον και θα δουλέψουμε γι`αυτό.»  δήλωσε η Hayley Williams.
Αλλά η «καυτή πατάτα» της συζήτησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το πώς αντέδρασε το συγκρότημα στους ισχυρισμούς του Farro περί «κυριαρχίας» της Hayley Williams επάνω στο συγκρότημα και περιθωριοποίησης των υπόλοιπων μελών. Η Hayley απάντησε: «Είναι πολύ άσχημο να ξυπνάς ένα πρωί και χωρίς ένα τηλεφώνημα, ένα e-mail από τους ίδιους, να βλέπεις ξαφνικά ένα μήνυμα online. Το ξέραμε ότι δεν ήταν χαρούμενοι, δεν ήθελαν να είναι μαζί μας και δεν είναι σωστό να είσαι σκληρός με κάποιον που δεν θέλει άλλο πια να κάνει μια δουλειά. Αλλά ξαφνικά, άρχισαν να αναφέρονται σε όλα αυτά τα πράγματα και ειλικρινά δεν πίστευα αυτά που διάβαζα,σχεδόν απογοητεύτηκα. Είμαστε μαζί έξι, επτά χρόνια και δεν νομίζω ότι αυτό που κάνουμε είναι μάταιο, ούτε πρέπει ξαφνικά να το απαξιώσουμε
Στην συνέχεια και ο Taylor York αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του Josh Farro, συμφωνώντας στα περισσότερα από τα λεγόμενα της Hayley και ιδιαίτερα στο θέμα της απαξίωσης. Σε αυτή την συνέντευξη, οι Paramore έδειξαν ξεκάθαρα ότι προσπαθούσαν πολύ για να μην δείξουν τον εκνευρισμό τους και να προστατεύσουν κυρίως το φανατικό κοινό τους. Όπως τόνισε η Hayle Williams, οι Paramore τελικά θα παραμείνουν τρείς και η προσθήκη των δυο νέων μελών, θα αφορά τις συναυλίες του συγκροτήματος στην Νότιο Αμερική.
By MTVGreece

You Might Also Like

1 comments

  1. Στην ΕΛΛΑΔΑ θα ερθουν ποτε...δηλαδη ειναι περιεργο να ερχεται η ΜΑDONNA,tokio hotel kai oxi PARAMORE! Παιδια εχετε φανατικο κλαμπ και ελλαδα!!!

    ReplyDelete