TO NOHMA TOY VIDEO ‘’MONSTER''

10:38 AM

To video ‘’Monster’’ έχει ίσως το πιο δύσκολο νόημα από όλα τα videos που έχουν κάνει οι Paramore μέχρι τώρα. Ενας fans όμως δήλωσε μία πιθανή ερμηνεία του video. Τσεκάρετε την παρακάτω:


Νερό: Σχετίζεται με τους στίχους: "You were my conscience, so solid now you’re like water. And we started drowning, not like we’d sink any farther..” Έτσι, τους δείχνει παγιδεύμένους μέσα στο νερό από το οπίο δεν μπορούν να βγούνε εάν δεν απαλλαγούνε από όλα τα τέρατα που τους κρατάν κάτω.

Το νοσοκομείο:. Oι Paramore έχουν τραυματιστεί μετά από τη διάλυση τους και έτσι πρέπει να περνούν το χρόνο τους ο ένας μακριά από τον άλλον. Ακόμα και στην σκηνή που ο Taylor, ο Jeremy και η Hayley κοιμούνται δίπλα στο νερό, που σημαίνει ότι είναι πολύ κοντά, δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Η Hayley είναι αυτή που καταλαβαίνει κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω της και έτσι προσπαθεί τραγουδώντας το τραγούδι να προειδοποιήσει τα παιδιά, αλλά αυτά δεν είναι σε θέση να την ακούσουν.

Η Εκκλησία: Σε ένα σημείο τρέχουν μέσα από ένα παρεκκλήσι στο νοσοκομείο και μια έκρηξη που συμβαίνει μέσα σε αυτήν την σκηνή αντιπροσωπεύει το πόσο έπρεπε να αγωνιστούν για την πίστη τους σε όλη αυτή τη διαδικασία, δεδομένου ότι η θρησκεία είναι πολύ σημαντική για τους Paramore.

Όταν οι Paramore συνειδητοποιούν ότι μπορούν να σηκωθούν και να φύγούν από αυτό το μέρος (το νοσοκομείο) τα τέρατα αρχίζουν να τους επιτίθονται, προσπαθώντας να τους σταματήσουν και να τους φέρουν πίσω.  Αλλά είναι αδύναμοι, όταν είναι μόνοι τους και όταν βρεθούν μαζί προσπαθούν να επιβιώσουν και να βρουν μια διέξοδο. Όταν οι Paramore βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο, το δωμάτιο είναι άδειο και μπορείτε να δείτε τα "τέρατα" μακριά από τον τοίχο, σαν να μην μπορούν να αγωνιστούν ενάντια του Taylor, του Jeremy και της Hayley, επειδή είναι ισχυρότεροι τώρα που είναι μαζί και τα τέρατα δεν είναι σε θέση να τους νικήσουν. Τέλος, στην τελευταία σκηνή του video φαίνεται μόνο το νερό, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά κατάφεραν να ελευθερωθούν από εκεί.

You Might Also Like

0 comments