TO NEO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ JOSH FARRO!

7:46 PM


Οι Paramore ανήκουν στο παρελθόν για τον κιθαρίστα Josh Farro, τέρμα τα δάκρυα γι` αυτό τον αποχωρισμό, καθώς οι Novel American είναι ήδη εδώ!
  Σε συνέντευξη που έδωσε στο MTV US, ο Josh Farro μίλησε γεμάτος χαρά για τη νέα του καλλιτεχνική απόπειρα με το σχήμα των Novel American, αλλά και για το τέλος της κοινής του πορείας με του Paramore. Είπε: «Γνώρισα αυτά τα παιδιά όταν ήμουν ακόμα στο σχολείο. Ήταν μεγαλύτεροι μου και έδειχναν πολύ cool και προχωρημένοι. Στην συνέχεια βρεθήκαμε ξανά όταν τελείωσα με τους Paramore. Εγώ έλεγα «Όχι, τέρμα, δεν θέλω να μπω σε κάποιο συγκρότημα» Αλλά αργότερα μιλήσαμε ξανά, βρεθήκαμε, παίξαμε μαζί μουσική και ήταν τέλεια! Αποφασίσαμε «Ας κάνουμε άλλο ένα συγκρότημα!»»
 Οι Novel American αποτελούνται από τους Van Beasley (vocals), Tyler Ward (drums), Ryan Clark(bass) και τον Farro στην ηλεκτρική κιθάρα. Ηχητικά το συγκρότημα έχει επιρροές από το progressive rock των Explosions In The Sky και τις πλούσιες ενορχηστρώσεις των Radiohead. Σύμφωνα με τον Josh Farro, σύντομα θα ηχογραφήσουν ένα mini album και θα ξεκινήσουν μια σειρά συναυλιών.
 Όσο για τους Paramore, ο Farro εμφανίστηκε ανυποχώρητος: « Αρχικά, πιστεύω ότι οι fans των Paramore δεν αξίζουν να γίνονται θεατές ενός δράματος σε συνέχειες. Παρακολούθησα τηνσυνέντευξη τους (στο MTV US) και νομίζω ότι διαφωνούμε πλέον σε πολλά πράγματα και δεν είναι κακό αυτό. Δεν είναι λάθος να διαφωνείς με κάποιους ανθρώπους, γι` αυτό και μόνο το λόγο τους εύχομαι καλή επιτυχία στο μέλλον και δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κόντρα. Το μόνο που με απασχολεί είναι το μέλλον, είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την νέα μπάντα!» Οι Paramore κοιτούν μπροστά, το ίδιο και οι ex-Paramore!
By MTVGreece

You Might Also Like

0 comments