ΟΙ PARAMORE ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ''YOUTH ZONE''

9:43 AM

Η περιοδικό Youth Zone μίλησε για τους Paramore και για το νέο τους single ‘’Monster’’. Tσεκάρετε παρακάτω την μετάφραση του άρθρου: 


Το μόνο που μπορούμε να αναρωτηθούμε είναι πώς θα ακουγόντουσαν οι Paramore χωρίς τον Josh και τον Zac Farro. Όμως δεν χρειάζεται να περιμένετε, γιατί κυκλοφόρησε πρόσφατα το “Monster”, ένα νέο τραγούδι που ανήκει στο soundtrack της ταινίας Transformers 3. Οι Paramore επιβεβαιώνουν ότι περνούν μια καλή στιγμή και πως είναι πρόθυμοι να κυκλοφορήσoυν ένα νέο album.

Κατόπιν ακούγοντας το τραγούδι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή είναι η λογική των Paramore, χωρίς καμία αμφιβολία. Αυτό που συζητείται είναι η δυνατότητα του τραγουδιού να έχει ένα κρυφό μήνυμα στο στίχο: «Αλλά εγώ αφήσα την καρδιά μου να πάει, είναι κάπου κάτω στον πάτο, άλλα θα πάρω μια νέα, και έλα πίσω για την ελπίδα που έκλεψες.. »,  κάποιοι λένε ότι οι στίχοι αυτοί αναφέρονται στο Josh Farro.

Υπάρχει και περισσότερο: «Θα σταματήσω όλο τον κόσμο, θα σταματήσω όλο τον κόσμο, από το να μετατραπεί σε ένα τέρας το οποίο μας τρώει ζωντανούς, έχεις ποτέ αναρωτηθεί, πώς θα επιβιώσουμε; αλλά τώρα που φύγατε ο κόσμος είναι δικός μας.. » Ίσως είναι ένα μήνυμα από τη Hayley Williams προς τον Josh, πρώην κιθαρίστα και πρώην φίλου της.

You Might Also Like

0 comments